Your browser does not support JavaScript!

TOUR GASTRONÒMIC A BARCELONA

Gran Festival Degustació



Us convidem a passejar entre les exquisideses més típiques de cada territori a Tablao Flamenco Cordobes.

De la mà del nostre xef Jordi Narro i la cuina de Tablao Flamenco Cordobes, tindreu el privilegi de descobrir el passat i el present dels sabors de la Gastronomia Espanyola.

Gran Festival Degustació és servit en el nostre restaurant, amb dos salons amb fantàstiques vistes apuntats a les Rambles. El nostre singular ambient és autènticament Nassarita, tallat i fabricat artesanalment pels prestigiosos restauradors oficials de la Alhambra de Granada (Napoleón Morillas i Carlos Lachica).

Gran Festival Degustació és un show per als sentits. Travessareu la geografia i gastronomia espanyoles, anant al sud per refrescar-se amb un Gaspatxo Andalús, al nord per provar els delicats pintxos bascos, a Galícia a provar el seu internacionalment conegut pop o al cor de Madrid per delectar-se amb uns Xurros amb Xocolata calenta. I, per descomptat, esteu convidats a provar un dels plats més coneguts d'Espanya, la Paella Valenciana, inclosa també en aquest festival de la cuina espanyola.

Gaudi del seu sopar a la Granada del segle XIV, en un espai únic apuntat a les bullicioses Rambles de Barcelona des del seu seient.

El festival gastronòmic presenta més de 40 delícies diferents, amb especial èmfasi en paelles. Proveu les cubs de formatge de La Manxa amb dàtils i crocant de maduixes, el caçó adobat típic de Cadis amb refrescant maionesa de llima de Mallorca, ... Viatja a través de Pintxos, Tapes, Racions, Primers, Segons i Postres; vaga pel nostre espectacle gourmet, escull el que desitjis, coneix els seus orígens, les seves arrels, la seva tradició... fins a arribar al Tablao, on es trobaran un impressionant espectacle de flamenco autèntic.

Còctel de Benvinguda

Sangria refrescant de Cítrics, vi del Priorat i Escuma de Fruits Vermells.

Còctel de Sucs variats amb Escuma de Fruits Vermells.

***

Aperitius Servits a la taula

Assortiment d'olives selectes al Romaní (CATALUNYA)

Daus de formatge d'ovella amb dàtils i crocant de maduixes (LA MANXA)

Test andalusí amb verduretes, terra comestible i flors (ANDALUCIA)

***

Pernil tallat moment

Pernil Ibèric tallat per un professional durant el sopar, acompanyat de Pà amb tomàquet (EXTREMADURA I CATALUNYA)

***

Servit per cambrers

Cucurutxo de caçó en Adob i Calamars amb maionesa de llima

(CADIS I BALEARS)

***

FREDS PRESENTATS EN FORMAT BUFFET-DEGUSTACIÓ:

Pintxos

Pintxo de truita casolana, amb pebrots del padró (EUSKADI)

Pintxo de Formatge Blau, Pols de Festuc, Nous i Albercoc (EUSKADI)

Pintxo de Cranc amb gambes, blat de moro i tomàquet (EUSKADI)

Pintxo de Falàfel amb Chutney de Menta i Tomàquets Deshidratats (MÚRCIA)

***

Amanides o petits entrants

Llauna de Ensaladilla Russa amb Escarola Frisse i Caviar d'oli (MÚRCIA)

Llauna de Pop a Feira amb Pebre vermell de la Vera (GALÍCIA)

Salpicó de Marisc amb gambes i caviar Salmó (GALÍCIA)

Amanida Antiox de baies amb formatge de cabra i llavors (ASTÚRIES)

Amanida de Alvocat amb Tomàquets acompanyada de truites de Blat de moro (CANÀRIES)

Mikado de verduretes de temporada, delicioses amb salsa romescu (CATALUNYA)

***

Broquetes

Broqueta de salmó fumat amb fruita de temporada aromatitzada amb llima (CANTÀBRIA)

***

Gaspatxo amb broqueta de tomàquets cirera i oli Basílico (ANDALUCIA)

***

CALENTS PRESENTATS EN FORMAT BUFFET-DEGUSTACIÓ:

Paella Valenciana de Marisc (VALÈNCIA)

Paella de Verduretes (MÚRCIA)

Canelons "a la Catalana" d'espinacs i tomàquets deshidratats al sol (CATALUNYA)

Macarrons a la Catalana, gratinats amb beixamel i salsitxa de pollastre (CATALUNYA)

***

Carns

Rodonet de pollastre amb fruites confitades a la canyella i Salsa Catalana (CATALUNYA)

Vedella a la moda al vi del Priorat (CATALUNYA)

Ossobuco de gall dindi amb verdures i patates al safrà de la Manxa (LA MANXA)

***

Peix

Ratatouille amb salmó fresc i oli d'Alfàbrega (MÚRCIA)

Pebrots farcits de brandada de bacallà (NAVARRA)

***

guarnicions

Gratinat de patata Dauphinoisse amb formatge i verduretes (ASTÚRIES)

Saltejat de Verduretes de temporada, amb herbes i salsa romesco casolana (CATALUNYA)

Arròs Basmati gessamí, amb cardamom i canyella

***

Les Postres

Paperina de Xurros calentets amb Xocolata casolà (MADRID) * Servit en taula

Font fondue de xocolata amb fruita i dolços

Macarons en miniatura

Bunyols de plàtan de canàries amb xocolata (CANÀRIES)

Crema Catalana tradicional, cremada al moment amb Carquinyolis (CATALUNYA)

Pastís de fruits vermells amb crema

Gelats de sabors variats

Muffins en miniatura farcits de xocolata o caramel

Trufes de xocolata casolanes

Broquetes de fruita a punt de temporada (CATALUNYA)

***

Begudes

Vi Negre Ermita de Brugués per Tablao Flamenco Cordobes

Vi Blanc Ermita de Brugués

Cervesa de Barril

Sangria

refrescs

aigua

Selecció de Cafè

Selecció de Infusions

(Totes les begudes incloses són en format barra lliure i sense límit)

Flamenco_Barcelona
Flamenco_Barcelona
Flamenco_Barcelona

Contacte


Tablao Flamenco Cordobés
Les Rambles 35, 08002, Barcelona
+34 933175711 FAX:+34933176653
METRO L3 DRASSANES