Your browser does not support JavaScript!

Farru, ballador flamenc en Tablao Flamenco Cordobes Barcelona

Flamenco Barcelona


Antonio Fernández Montoya, més conegut com El Farru, és fill del cantaor flamenc Juan Fernández Flores “El Moreno” i de la balladora Rosario Montoya Manzano, “La Farruca”. Nieto de “Farruco”, un dels balladors més importants de la història del flamenc i creador d'una de les escoles de flamenc més rellevants del país, és també germà de Farruquito, considerat un dels balladors més destacats de l'actualitat. En aquest entorn familiar, no és d'estranyar que el Farru sentís també la trucada del flamenc.
Amb tan sols 2 anys es va pujar a un tablao internacional de Berlín i en complir els 6 va participar en la seva primera pel·lícula, Bodas de Gloria, dirigida pel seu avi Farruco.
Els començaments havien estat espectaculars i el Farru no tenia intenció de trepitjar el fre. En 1998, amb 10 anys, va formar la seva pròpia companyia “Los Gnomos del Flamenco” amb la qual va actuar sobre el tablao en nombrosos festivals nacionals de flamenc i també per Europa, com en Colona i a Kíev.
Tres anys després, acompanyat per Francis Brunn’s, Farru va formar part de l'elenc de l'obra "Incògnito". Seguint amb l'escena internacional, aquest mateix any va participar en l'espectacle de flamenc del seu germà Farruquito i Família, a Nova York, en la qual seria la seva primera gira per Estats Units. A l'octubre, abans d'acabar l'any, va realitzar una gira com a solista pels teatres i algun tablao de Mèxic amb Antonio Canales.
Malgrat la seva curta edat, Antonio El Farru ha tingut un lloc preferencial en els espectacles de flamenc creats pel seu germà com a “Raíces Flamencas”, La Len Varó, Per Derecho o Alma Vieja. En tots ells ha estat a l'altura del seu paper i ha destacat sobre el tablao com un ballador de flamenc singular i de gran força.
En línia amb el seu caràcter polifacètic, en 2005 va protagonitzar la pel·lícula de la directora catalana Mireia Ros “El Triunfo”, guanyadora del Biznaga de Plata a la millor banda sonora en el Festival de Cinema Español de Màlaga 2006, en la qual va compartir cartell amb Ángela Molina i Juan Diego, entre uns altres.
Un any després, Farru estrena el seu propi espectacle de flamenc com a solista titulat Farruco, que el porta de gira per alguns dels teatres i tablao més prestigiosos del món, entre ells el City Center de Nova York.
Treballador incansable, en 2007 munta un altre espectacle de flamenc anomenat Al Natural, on és autor de la música, lletra i coreografia i on comparteix tablao amb el seu primer Barullo i el Ballador José Maya. Junts, recorren escenaris de mig món i són reconeguts per la premsa internacional com el New York Times. Amb aquest espectacle, el Farru va col·laborar també en les gires de diversos estels de la música com Beyoncé, Björk, Marc Anthony i Paulina Rubio.
El Clan dels Farruco es va reunir en 2008-2009 per formar un espectacle familiar sobre el tablao anomenat “Els Farruco”. Dirigit pel Farru, van fer una gira que els va portar de nou pels principals escenaris del globus.
Però el Farru no només és un excel·lent ballador, productor i director d'espectacles flamencs, també ha col·laborat com a autor en diversos discos i en diferents espectacles de Tomatito, El Barri etc., així com en l'últim espectacle de Farruquito, Puro, on part de la música i lletres són seves.
També va compartir gira mundial amb el tristament mort Maestro Paco de Lucía.

Flamenco Barcelona
Flamenco Barcelona
Flamenco Barcelona

Contacte


Tablao Flamenco Cordobés
Les Rambles 35, 08002, Barcelona
+34 933175711 FAX:+34933176653
METRO L3 DRASSANES