Your browser does not support JavaScript!

Amador Rojas, ballador flamenco a Tablao Flamenco Cordobes Barcelona

Flamenco Barcelona

Amador Rojas va néixer en una família gitana en Los Palacios, un lloc als afores de Sevilla. Quan ballador tenia set anys, ha conegut al Maestro Farruco. Des d'aquest moment comença la seva marxa en la dansa. Amador aprèn flamenc amb el Farruco.
Amb el seu talent i tots els esforços aplicats, Amador amb 12 anys aconsegueix ser solista. Des de llavors ballador té una visió particular del ball i realitza les seves pròpies coreografies.
Amador Rojas va ser contractat per Salvador Távora per ballar en la companyia “La Quadra” a l'edat de 16 anys. Amb la companyia participa en l'espectacle “Carmen”. Treballa amb la companyia cinc anys, al llarg d'aquest temps viatja per tot el món i balla en la Biennal de Flamenc de 1998. També aprèn, treballant amb Salvador, que la interpretació en el ball és molt important. Ballador va ser triat per participar en els espectacles dels artistes més grans al món de flamenc: la Família Montoya, Manuela Carrasco i Juana Amaya.
Amb 21 anys, Amador balla, interpreta i crea les coreografies en les obres “Zelda” i la “Estàtua de Maya” produïdes per Yuryko Yoda. En tots dos espectacles ballador treballa com a solista.
Amador Rojas participa a la companyia d'Eva Yerbabuena amb els espectacles “Eva”, “5 mujeres” i “A cuatro voces”. També va ser convidat per Antonio Canales per ballar en les obres “Bailaor”, “Los Grandes”, "Mano a mano" i "La Casa de Bernarda Alba" com a solista.
Amb la seva pròpia companyia el ballador presenta al públic l'espectacle “Kahlo Va calar”, obra inspirada en la vida i treball de la famosa pintora Mexicana Frida Kahlo. L'espectacle va ser estrenat en el Teatre Villamarta de Jerez de la Frontera (Cadis) al gener de 2008. En el mateix any Amador Rojas va rebre el premi "Artista Revelació" en La Biennal de Flamenc del 2008 de Sevilla, que va tenir lloc en el Teatre Lope de Vega.
Al març de 2009 Amador presenta al públic un nou espectacle “Mandala”. L'obra va ser presentada a Sevilla, amb ella el ballador vol aconseguir a través de la música i la dansa flamenca una sintonia de les diferents cultures. Aquest mateix any ballador obté el premi "La Venencia Flamenca" (La Mistela) de la seva ciutat d'origen, Los Palacios.
Al juny 2009 Miguel Narros, un famós director teatral convida a Amador Rojas per actuar en el seu espectacle “Fedra”, on el ballador interpreta el personatge d'Hipòlit. En l'obra també apareix com a protagonista Lola Greco. “Fedra” debuta en el Teatre Romano de Mèrida. Després Amador fa amb l'espectacle una gira per Espanya. La gira va tenir molt èxit.
En 2010 ballador presenta l'espectacle “Mandala” amb molt èxit a Los Angeles. És la primera vegada que Amador Rojas balla com a solista a Estats Units. El mateix any rep el premi The Golden Lyre Musicianship Award. A l'estiu de 2010 l'espectacle “Mandala” també es presenta als països com França, Espanya i Brasil, compartint l'escenari amb Antonio Canales.
Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona li inclou en el seu elenc. Tablao Flamenco Cordobes ofereix els millors espectacles de flamenc amb els millors artistes d'aquest art. Tablao Flamenco Cordobes està situat en la famosa La Rambla de Barcelona des de 1970.

Flamenco Barcelona
Flamenco Barcelona
Flamenco Barcelona

Contacte


Tablao Flamenco Cordobés
Les Rambles 35, 08002, Barcelona
+34 933175711 FAX:+34933176653
METRO L3 DRASSANES